Jag köpte denna fantastiska bil, Volvo XC70 D5 Summum 2006, helt ny. Var så glad och stolt och bilen har varit superbra under alla år. Oavsett väder har den startat och gått perfekt, varit stark och snabb då den dragit husvagn, aldrig svikit oss. Över 22000 mil har vi rullat tillsammans, den var som ny inuti och det fanns inte en rostfläck. Utan tvekan den bästa bil vi haft.
Men så hände något i maj månad, den ville inte starta hemma och en bärgare körde den till verkstad för kontroll. Ett motorhaveri, helt utan förvarning, hade skett och en reparation skulle kosta över 50.000kr. Tyvärr fick vi ta beslutet att lämna den till skrot, men det visade sig att en kille, som jobbade med gamla bilar, ville köpa den för 3000kr, därför att den var så fin i övrigt, och skulle själv reparera den och hoppades på att få den körduglig igen. Kul för oss att han uppskattade vår gamla Silverlady och kanske får vi se henne ute på vägarna igen.

Jag tog mitt körkort 1965 och har allt sedan dess haft en egen bil av lite olika modeller. Den första var en gammal bubbla, en VW. Nu ville jag såklart ha en egen bil igen, det blev en tjejracer, en Volvo XC40, T5 AWD, 2018. En snabb och rolig SUV.