Nu har vi firat en stillsam och skön jul. Hade plusgrader och solsken både på julafton och juldagen, medan det kom regn på annandag jul.

Julafton vandrade vi ned till norra favoritstranden för att ha lite skoj med våra älskade pälsbarn. Packade ned varm glögg, tomteluvor och Lily och Marys julklappar, var sin tomte som gillar vatten.
Det var friska vindar från Vänern, lite kyligt men vi hade jättekul och flickorna var så glada och tossiga, genomblöta och sandiga men lyckliga.

När vi kom hem tände vi massa ljus, tittade på Kalle Anka och därefter började vårt lilla julkalas med det goda som vi tillagat – sillar, sillsallad, inlagd strömming, julskinka, köttbullar, rödkål – samt lite annat inköpt. Lily och Mary fick en liten jultallrik också såklart.
Nu var vi så nyfikna på julklapparna under granen, som barn på julafton rev vi upp paketen. Det var jättefina och önskade saker, tack så hjärtlig. Vi drack julkaffe, med saffransbullar, fruktkaka, pepparkakor och lite senare blev det min favoriträtt som Per alltid gör – ris a´lá malta! Himla gott, det gillar flickorna också.
Lite TV-tittande, bland annat “I vår Herres hage” som är en så trevlig engelsk serie.

En härlig fin julafon att vara tacksam över!

Här har vi bilder att njuta och bli glad av: