Inte en enda soltimme har vi fått uppleva under december. Grått, mörkt och mycket dis, dimma och regn.
Men vi kände stor glädje den 6 december att få fira systrarna Lei – Bellis och Jade, som är jättepigga, alerta och fick en fin 13 ½ års dag. Önskar att de får vara krya länge än. Sunita, Sydney och Ida som lämnade oss i oktober, november var med i våra hjärtan.

Igår den 11 december firade vi älskade husse Per som fyllde år. Det blev promenad ute i regnet, mindre kul, men sedan hade vi mysigt med god middag, lite gott vin i glasen, bakelse till kaffet. Vi tittade på “På spåret” och var riktigt duktiga denna gången. Per tog bland annat resmålet Fiji på 8 poäng – bravo!

Vi följer alla restriktioner, håller i och håller ut och finner oss väl tillrätta i denna pandemin. Det gäller att ALLA ställer upp till 100% för att bekämpa smittspridningen. Jul – och Nyårshelgen blir inte något annorlunda för oss, vi firar alltid ensamma tillsammans med våra älskade hundar.