Vi hade under hela augusti väntat på skönare väder för att göra en resa i husbilen söderut. Det är vackert i Skåne, fina stränder och goda vänner som vi träffar där nere.
Lily och hennes syskon fyller 7 år den 31 augusti och vi bestämde oss för att resa ned och träffa syster Tanja, Britta och Jan samt Smilla. Resan till Örkelljunga, Persköps ställplats, gick fint. Efter att vi installerat oss träffades vi för lite fika och promenad.
Födelsedagsfesten hade vi vid Djurholmens Strövområde, där det blev lek, spår, promenader och framförallt FEST med supergod hundtårta som Britta gjort och som hundarna delade på. Jösses, så de glufsade i sig, Smilla och Mary var makalösa att trycka in hela biten och riktigt mala ned den. Sötaste töser, lite rädda att bli utan och så är de båda riktiga matvrak. Roliga bilder blev det.
Vi själva åt en minst lika god smörgåstårta som Britta och Jan beställt och bjöd på. Nog var vi mätta och belåtna efter denna fest.
Tanja och Lily fick var sin present, en ekorre till Tanja som hon blev väldigt förtjust i, den skulle ruskas, dödas. Oj, så roligt hon hade. Lily fick en rosa boll med handtag, jätteroligt såklart, hon älskar sådana leksaker.
Jag fotograferade den härliga dagen, här kan ni njuta av trevliga och roliga bilder.
Tanjas och Lilys 7-årsfirande!