För 35 år sedan, den 20 juli, gifte vi oss i Västerplana Kyrka. Det var en fin sommardag, men vi fick en regnskur på oss när vi kom ut från kyrkan. Det skall betyda lycka, sägs det.

Jag tog fram fotoalbumet och valde ut några bilder för att skanna in.
Det var en helt underbar dag tillsammans med våra nära och kära, som gjorde dagen till ett minne för livet.
Det var mamma Greta och min bror Roland med sin familj. Både mamma och Roland har lämnat oss, men de finns med mig i mitt hjärta varje dag.

Pers mamma och pappa Birgith och Arthur arrangerade bröllopet tillsammans med Birgiths syster Lena med make Ingemar. De lade ned hela sin själ i att göra allting så fint och vackert. Lagade all god mat, bakade bröd och kakor och en fantastisk fin bröllopstårta. Lena och Ingemar hade gjort en vacker blomsterbåge som placerades på långbordet. Birgith hade sytt rosa fina dukar till borden samt ett 20-tal matchande tygservetter, allt med ett broderat monogram “C”. Så himla fint.

Vi åt supergod trerätters middag med familjen efter vigseln, framåt kvällen kom vänner och Pers kusiner, då var det fest till långt efter midnatt. God buffé med massa olika rätter, Arthur och Roland skötte “baren”, vi dansade och hade jätteroligt.

Önskar jag återigen kunde visa min tacksamhet och krama om Birgith, Arthur, Lena och Ingemar för deras kärleksfulla engagemang, men de är alla änglar, så goda och omtänksamma, och finns med oss i våra hjärtan.

Veckan efter reste vi på bröllopsresa till Cypern, en gåva vi fick av Pers föräldrar och mamma Greta. En underbar vecka med sol, bad och värme.

Nu firar vi vårt korallbröllop, skall äta lite god mat tillsammans med den lilla familjen som finns kvar – våra tre underbara collietöser Ida, Mary och Lily. Det blir trerätters middag med löjrom, gös som varmrätt och apelsintårta. Önskar oss många fler år av kärlek och god hälsa.

Vi minns er alla som var med och förgyllde vår stora dag – minns er med kärlek och tacksamhet.