Vi försöker hålla oss hemma, bara göra lite enkla utflykter i närområdet, åka till matvaruaffären, apoteket. Vi är noga med att hålla avstånd, att sprita och tvätta händerna. Det förskräckliga coronaviruset är man så rädd för, jag är 70 + och äter medicin mot högt blodtryck och hjärtflimmer.
Husbilen har stått på parkeringen allt sedan oktober månad förra året och vi längtade ut, ville göra en premiärtur för året. Vi bestämde oss för att ta en tur söderut, till Persköp ställplats, litet ställe, få bilar och där vi skötte oss helt själva. Har allt med oss i bilen, använder vår egen toa, tvätt, dusch.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Perskop.jpg

Vi besökte Djurholmens Naturreservat, där vi träffade Britta, Jan och Tanja, samt Kerstin, Hasse och Sapphire. Vi hade en heldag i den vackra bokskogen, åt god lunch, fikade och hundarna spårade, tränade uppletande och det blev några promenader. En härlig dag ute i naturen.

Vi avslutade dagen med att köra till Höganäs, där vi parkerade bilen vid Margereteberg strand, Strandbaden, alldeles invid havet, helt ensamma. Underbart att somna till bruset av vågorna och vakna, helt utsövd till strålande solsken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Hoganas.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kullaberg.jpg

Träffade Britta, Jan och Tanja vid Kullabergs Naturreservat där vi vandrade upp till Kullens fyr med vidunderlig vacker utsikt, branta stup, blommande träd och buskar. Drack kaffe med nygräddade winerbröd som Britta hade med till oss.
Det är vackert nu i Skåne, våren har kommit lite längre, skir grönska, knallgula rapsfält, träden står i full blom.

Jag fotograferade och har lagt upp ett galleri med bilder från vår lilla utflykt. Här är också våra kära hundar i arbete Ida, Mary och Lily – spårade, Tanja, som visade prov på utmärkt uppletarjobb. Vackra, goa Sapphire var supporter.
https://photobyguca.skyelice.se/#share?id=fdc80e25-eab8-4c14-b78f-428b440e8568