I dessa coronatider då vi 70 + skall hålla oss i karantän, isolera oss från omvärlden är vi glada att vi bor här i Blomberg, där vi kan röra oss fritt, gå ut i naturreservaten helt ensamma och njuta av naturen,skog, vatten och djur- och fågelliv.
Vi kan ta bilen till vår brukshundklubb, där det oftast är några få som tränar och vi kan hålla avstånd från varandra.
Vi försöker lyssna till myndigheternas råd, experterna och ingen vet ju faktiskt vart detta skall sluta. En så oerhörd situation, hela världen är lamslagen. Som ett tredje världskrig, där fienden inte syns, det är ett aggressivt virus.

I veckan var vi på klubben, jag hade med kameran och Lily visade matte vad hon och husse tränar på. Det var stegen (den lägre än så långe), där hon gick så koncentrerat och balanserat. Snyggt Lily!!
Tungapporten är en rejäl klump på 3 kg, till skillnad på tidigare apporter i trä och metall. Men hon klarade det jättebra. Krypet går framåt, inte så kul direkt, men hon gör sitt bästa.  Hopp över hinder, 70 cm, är hon suverän på. Spår och uppletande tränar de varje vecka, det älskar hon och är väldigt duktig på. Underbart att se henne på träning, heja älskade Lily, du är BÄST tycker supportern/matte.

Ida var så lycklig. hon älskar att springa genom tunnlarna på agilitybanan. Uppleva gamla minnen, här var hon redan som liten valp ihop med syskon och mamma Alice.

Vi hade en underbart fin dag, satt och lapade sol och tog en kopp kaffe tillsammans med goda vänner.