Måndag morgon, solen skiner från en molnfri himmel, lite frost i trädgården och på bilrutorna. Ingmar ringer och vill träffa oss i Svartvik, vid Vristulven för att spåra, grilla och njuta av solen och det härliga vädret. Snabbt iväg, framåt eftermiddagen kunde det komma snö.

Vilken förmiddag vi fick, ljuvligt vackert i skogen invid sjön, alldeles vindstilla. Barbro och jag lapade sol, D-vitamin medan Per och Ingmar gick en långrunda med Jissa, Cross, Mary och Lily. Ida var med oss och myste.

Ingmar hade lagt ett långt intressant spår till Lily, det tog hon direkt och Per var så jättenöjd med hur hon löste några kluriga vinklar. Vilken härlig spårhund hon är. Mary hade gärna spårat också, hon blir så glad och uppspelt, men nu fick hon avstå tills nästa gång vi är ute i skogen. Ida får också lite kortare spår, hon älskar det.