En ny pärla, Volvo XC70 2016. Vår favoritbil, av samma modell, “Silver” från 2006 är i toppskick, 22,300 mil, nybesiktigad, ua, inte en rostfläck.Den stannar här också. Som vi bor vill vi ha var sin bruksbil.??

Notera den blå beteckningen Polestar – den står för att bilen från början är fabrikstrimmad och kan komma upp i snabba hastigheter, inget som vi kommer att utnyttja, får inte köra så fort, men det följde med i priset!

Vi installerade Volvos originalgrindar i Silver, mycket stabila, och har fungerat utmärkt. Till Onyx köpte vi återigen Volvos stabila originalgrindar. De var lite annorlunda, grinden öppnas uppåt och öppningen för inhopp är lägre, smalare. Vi köpte även nya fina fällar i lila och klippte till så de passade fint. Nu var det lite spännande hur Lily och Mary skulle anta utmaningen att hoppa in i den mindre öppningen. Men det var inga som helst bekymmer, de älskar att åka Volvo XC70. 🙂 Ida lyfter vi in numera, hon skall inte hoppa så högt.