Idas första valp, avkomma har somnat in den 30 januari 2020 och är nu vår andra starka stjärna på himlavalvet.

Så här vackert skriver Josefina Sundquist om sin älskade Joshua:
It must have been love
but it’s over now
From the moment we touched
til the time had run out….

JOSHUA ❤️❤️❤️
Skyelice Great Barrier Reef
2011 04 15 – 2020 01 30

Du älskade alla och du älskade livet.
En sån alldeles speciell hund som jag aldrig kommer få uppleva igen och som inte lämnade någon oberörd.
Det är många många som gråter med mig idag.
Du kommer att vara saknad för resten av mitt liv ? sov gott Josh

Victoria Sundquist: Finaste ”Schoshua”. Ett stort hjärta med ovillkorlig, aldrig sinande kärlek till allt och alla. Älskade Joshua , du fattas oss ❤️❤️❤️
Joshua var speciell, han var helt självklar i det att han älskade alla, och alla älskade honom tillbaka lika självklart ❤️ Så tacksam för att fått lära känna honom, att Josefina  fick köpa honom av er. Så mycket glädje och kärlek i honom ❤️ Fantastisk uppfödning Gudrun Carlsson ??

Wilma, 5 år, har förlorat sin älskade hund och gjort en vacker teckning till hans ära.

Som uppfödare är vi förkrossade, Reefkullen blir 9 år den 15 april 2020, de var sju syskon som varit mycket friska och starka. Tyvärr drabbades Joshua av en stort perinealbråck för två år sedan. Det var osäkert om det skulle gå att operera, men Josefina, vi och veterinärerna ansåg att Joshua, som i övrigt var i mycket god kondition skulle klara en sådan omfattande operation. Det blev komplikationer och två stora operationer, Joshua var i himlen och vände tillbaka till sin familj. Han återhämtade sig till deras stora lycka och sedan har han levt ett gott och kärleksfullt liv. Nu kom detta bråck tillbaka, på höger sida, sviter från förra operationen, det höll inte. Joshua fick återigen beröm på kliniken för sin goda kondition, för sitt goda väsen, men nu beslutades att han inte skulle utsättas för ännu en sådan stor och besvärlig operation. Joshua fick somna in och är nu en av de vackraste stjärna på himlavalvet. Älskade Joshua, vår underbara Idas vackra blå ängel som föddes sist av sina sju syskon och döptes till Skyelice Great Barrier Reef. Du finns för alltid i våra hjärtan.

Tack så hjärtligt Josefina och hela din familj för god omvårdnad, för massor av kärlek till Joshua.