Vi går mot ljusare tider, det känns i kroppen, jag har fått mer energi och vill göra en massa roliga saker. Idag vaknade vi till en fantastisk dag, strålande solsken, lite frostigt på marken och vi fick skrapa vindrutorna på bilen. Helt vindstilla och temperaturen visade + 2 C då vi gav oss ut vid 10-tiden för att ta en tur uppe vid Blombergs gärden.

Per tog med sig Mary och Lily på en längre tur, Ida och jag gick vår gamla vanliga runda där vi gått så många gånger, det är vacker utsikt och massor att nosa på. Jag blev lite trött i ryggen och satte mig på en sten för att vila en liten stund, Ida vädrade med nosen och visade mig var de andra befann sig. Jag gissade vilken väg de gått och Ida hade full kontroll, det var så underbart att se. Jodå, efter ca en halvtimma fick vi se dem komma uppifrån skogspartiet bakom Blombergs säteri. Ida hör inte längre, ser lite sämre men hennes nos är helt intakt.

När familjen var samlad blev det lycka och full fart på töserna. Det kändes så bra i kroppen, nu åkte vi hem för att dricka kaffe och äta smörgåsar. En helt underbar förmiddag med vår i luften. Kan man bli annat än GLAD!