Vårt mysiga julfirande blev som tidigare. Vi följer vår tradition, tycker det är roligt att skriva julkort, baka bröd, lussekatter med saffran, colliepepparkakor.
Vi tillagar några favoriträtter som julköttbullar med kryddgrönt och kanel, mamma Gretas sillsallad (himla god), steker strömming och lägger in, kokar skinka med kryddor, purjo och morötter. En del år lägger vi in våra egna sillar samt gör egen rödkål som är helt underbar, men i år valde vi att köpa färdigt.

Till första advent brukar vi även sätta upp en gran ute i trädgården. Så mysigt med lite ljus, då det är som mörkast. I år valde vi att inte ha gran inne i huset, varken “allergigranen” från 80-talet eller en äkta.

Men tomtar, änglar, massor av ljus älskar vi att ha omkring oss i juletid, samt blommor. Tack så hjärtligt för fina blommor vi fått, samt julhälsningar i form av kort, sms och mail.

Hela december har varit solfattig och juldagarna bjöd på milt väder, dis, dimma och även regn. Men vi har varit ute på lite äventyr tillsammans med hundarna.

Har lagt in bilder i galleriet, dels från vårt firande hemma, utflykter samt sist men inte minst fina julhälsningar från våra älskade uppfödda hundar.

https://photobyguca.skyelice.se/#!album-672

Det värmer i hjärtat att få dessa bilder. Nospussar till er alla.

Årets jultallrik var supergod!