Onsdag den 19 juni lär vi inte glömma i första taget. Inför årets midsommarfirande började vi att besöka Chester och Britt. Vi hade en jättemysig dag med kul för hundarna och gofika. På vägen hem hörde vi åskan, men åkte till Truve för att plocka jordgubbar och färskpotatis. Där blev vi sedan fast medan åskguden TOR dundrade på med allt vad han förmådde, regn och på sina ställen hagel stora som stenar/golfbollar. Till allt elände hade jag haft AC:n på i min bil, så den blev strömlös. Idiotiskt av mig, men…. När ovädret började lugna ned sig fick vi hjälp med startkablar och kunde bege oss hemåt.
Det blev ännu värre, TOR var riktigt aggressiv, som det blixtrade och regnade, delar av Kinnekulle blev strömlösa. Hos oss slogs strömmen ut, vi fick bara 30 mm regn och ingen hagel. Vi fick starta om fiberanslutningar, TV – tack och lov blev inget skadat. smiley
Hos Britt och Chester var den fruktansvärt, hela altantaket blev förstört av hagel stora som stenar som piskade på. smiley Lidköping drabbades mycket hårt, massor av bilar och annan egendom blev skadat.


På torsdag bakade Per en midsommartårta, vi packade bilen och framåt eftermiddagen körde vi till Götene Brukshundklubb där vi träffade goda vänner för att fira helgen tillsammans. smiley

Midsommardagen! Klockan är 06.00, molnfri himmel och 10 C. Det blir en fin dag med en lång vandringstur. smiley

Mary, Lily och Per gick en jättehärlig vandring på 8,1 km tillsammans med Jissa och Ingmar. Därefter lite skoj och gamla minnen på agilitybanan. smiley

Ida och jag hade lite roligt på agilitybanan, hon blir så lycklig att springa där i tunnlarna och uppleva gamla minnen. smiley

Vilken trevlig och mysig helg vi haft. God mat, härliga promenader och hundträning. Idag blev det uppletande och Mary gick ett spår. Tack för fin gemenskap Anna och Ingo, Barbro och Ingmar, Janette och Tony. Hundarna Drömma, Amigo, Jissa, Cross, Cissi, Maja och våra Ida, Mary, Lily har trivts bra med campinglivet och roliga aktiviteter. smiley