30 maj. Resan fortsätter norrut och vid Guldager Camping vid Saltum slår vi läger. Stranden utmed Jammerbugten är milsvid. Fram emot solnedgången fick töserna springa av sig lite energi vid Saltum Strand.


31 maj. Efter en underbar morgon på den härliga stranden vid Saltum var Ida, Mary och Lily nöjda och vi styrde söderut igen. Framåt femtiden var vi på Fyn, Nyborg. Sovit gott på mysiga campingen med utsikt över Storebelt.

1 juni. Idag kör vi återigen över Stora Bältbron, 6, 8 km lång, och lämnar Fyn. Bron syns i bakgrunden av Ida, Mary och Lily.


En kall god ekologisk öl från Bryghuset Braunstein i Köge. Vi får en solig fin kväll!

2 juni. Efter en god frukost ute i solskenet lämnar vi campingen och kör till Vallö Slott. Där har vi varit många gånger, tagit fina bilder på hundarna i den vackra slottsparken. Här poserar vår vackra Ida 12 år. smiley

Inte långt därifrån bor våra goda vänner Britta och Erik, kennel Be Exclusive. De har nu valpar och vi passade på att göra ett kort besök för att få lite valpgos. Sju helt underbara valpar och med finaste lilla mamman Tahnee.