Vi har alltsedan i höstas bestämt oss för att åka ned till Skåne och träffa Tanja, Britta, Jan och Smilla. Ville personligen gratulera till fina resultat som uppflyttning till lägre klass sök samt tredje certet på utställning. Nu äntligen kom vi iväg. Det var så roligt att träffas, äta god mat och en heldag med spår och annan träning i den vackra bokskogen på Hallandsåsen. smileysmiley

Ida, Mary och Lily trivs fint i nya husbilen, trötta efter lång resa och heldag ute i spårmarkerna. smiley
På vägen hem gjorde vi ett kort besök hos Sapphire och Hasse samt kompisen Opti. Matte jobbade. Blev bjudna på en jättegod lunch sedan var det dags för oss att åka hemåt. Vi hade med oss 4 lådor frusen mat i bagaget, som inte fick tina upp. smiley
Det blev en lång regnig dag, bara korta rastningar för flickorna. De är så jätteduktiga och tåliga, sover sig igenom tristessen som det blir med många timmar i husbilen. När vi kom hem, var det full fart i trädgården, rullade sig i det blöta gräset.smiley