Vi packade Kaben, kollade väderleksprognoserna och styrde dit det visade sol och vackert väder. Det blev österut, åkte först till Örebro och vek sedan av mot Nyköping. Stannade på en vacker plats vid Hjälmaren – Hjälmargården i Vingåker.

Ida, Mary och Lily testade gärna de sköna sängarna.smileyVi trivdes alldeles utmärkt med bilen, men det var lite krångel med stödbenen, så vi fick ta vägen över Stenstorp och Kabeverkstaden, där vi fick dem justerade.

Campingen låg nära Katrineholm så vi kontaktade Carina som har Idas dotter, Lilys kullsyster Tiffany, och till vår stora lycka kunde vi träffas några timmar.smiley Det blev ett kärt återseende. smiley Älskade lilla Tiff, så glad hon blev att se oss, man blir alldeles tårögd. Vilket gott minne de har från sin valptid, känner igen våra röster. Se så lik Tiffany är mor Ida, både till utseende men också samma fina temperament, glad och god. smileyPuss på dig älskade syster. smileyFlera bilder: http://photobyguca.skyelice.se