Marys 8 årsdag firade vi först med en kul giraff som Lily var med och valde ut i Djuraffären i Skövde. Fram på dagen gjorde vi en tur ut till Kållandsö och den breda, långa underbara stranden vid Svalnäs. Detta är hundarna paradis, de blir vilda av glädje när de kommer ur bilen och förstår platsen vi är på. smiley


Vilken enorm glädje, vi var helt ensamma och de sprang, hoppade, badade och lekte. Man blir alldeles varm i hjärtat att se dem så här lyckliga. De har mycket god fysik, även Ida som snart är 12 år, vilket är svårt att tro. smiley


Vi får vara här på stranden med hund under tiden 15/9 fram till 1/5, under sommaren är det hundförbud. Så tyvärr kan vi inte bjuda Ida och Lily på denna underbara födelsedagspresent/upplevelse. smiley

Här finns bilderna från denna födelsedagshappening! http://photobyguca.skyelice.se