Vi har varit ute och restsmiley Tittat igenom ca 500 diabilder från vår fantastiska resa till Thailand 1987. Då gick inga charterresor. Vi reste på egen hand under 5 veckor tillsammans med min bror Roland och hans ex. Började äventyret i Phuket, så orört och vackert. Sedan flyg upp till Udon Thani, utflykter till Mekongfloden, Shiang Mai, Shiang Rai, Gyllene Triangeln. Besökte bergbyar där vi fick träffa olika folkslag som levde mycket fattigt. Vi avslutade resan i Bangkok. smiley

Det är känslomässigt att se bilderna, min älskade bror lämnade oss hastigt 2006 i en hjärtattack, bara 63 år gammal. Han gillade att resa och det är ett underbart minne. smiley

Video: Min underbart söta och roliga vän, gibbonapan Jampin bodde på hotellets ö Koh Bon, Phuket 1987. När vi teg i land från båten kom hon direkt, fick bananer, drack vatten ur flaska och ville busa.smiley
https://youtu.be/ZnesGe3GdRA