Julaftons morgon var så vacker, solen lyste och färgade himlen rosa. Vi bestämde oss för att göra en utflykt till Ida, Mary och Lilys älsklingsplats Svalnäs-stranden. Ge dem den finaste julklappen, en upplevelse. De var så söta,iklädda tomteluvor (för att matte skulle få några skojiga bilder). Jätteglada, de fick fullkomligt spel där ute på den öde stranden. De slet av sig sina luvor och hade dem som leksak, ruskade, sprang och hade dragkamp. Vi hade så kul , se deras livsglädje och bus. smileysmiley
Älskade töser, sandstrand, vatten, is och några röda tomeluvor – de var så lyckliga och vi också. smiley

En stor vacker havsörn cirkulerade över oss, det var så mäktigt. Töserna ville rulla sig väldigt mycket och vi sa att något djur varit där, kanske det var havsörnen. smiley

Här i galleriet finns alla härliga bilder som jag tog på våra underbara töser! http://photobyguca.skyelice.se

Julfriden infann sig i vårt hus, vi tände massa ljus för fin stämning, åt god mat som vi tillagat. Öppnade lite julklappar och kände oss väldigt glada och tacksamma. Vi har värme, ljus, glädje och gemenskap – även om vi är en liten familj med två vuxna och tre underbara svansbarn. smiley