Vår stiliga vita tiger har under nio månader legat och majestätiskt blickat ut över oss i vardagsrummet. smileyHundarna har inte visat något intresse för den förrän plötsligt i förra veckan.
Då gick Lily fram till den, tog den runt ryggen och skulle bära ut den i trädgården. Den är stor så det stötte på problem att få ut den genom dörrarna till altanen. Men det löste hon fint, hon är smart, väl ute skulle den ut på äventyr. Storasyster Mary blev så glad, ville vara med på tigerbrottning. smiley
De är så roliga våra hundar, ger oss så mycket glädje varje dag. De har massor av leksaker liggande i två stora korgar, samt lite varstans i huset. Allt skall bäras ut, bäras runt. De har sina favoriter, men ibland dyker de längre ned i korgen och får fram någon lekis som inte varit ute på väldigt länge. Hästarna Svarten och Dolly är populära, Marys ormar som jämrar sig är hennes favoriter.smiley Lilys Skutt är speciell, det är hennes absolut bästa vän allt sedan hon 8 veckor gammal, när hennes syskon lämnat oss här, letade upp den på ovanvåningen och tog den till sitt hjärta. Den finns alltid med. Börjar bli så sliten. smiley
De har full koll på sina kompisar, ingenting får slängas bort. Mary är den mest lekfulla av våra tre töser, hon hämtar saker flera gånger om dagen, gärna de som piper och jämrar sig. Alice var en riktigt lektant, hon dominerade och bestämde, nu har Mary tagit över rollen och även Ida har blivit mycket mer lekfull på äldre dagar. smiley