Första Advent och vi har tagit fram ljusstakar och stjärnor att ha i fönstren, det lyser så fint och skapar mysig stämning. Har tänd det första ljuset i adventsstaken. smiley

Idag var det den årliga Tomteparaden i Götene. Den har vi deltagit i sedan många år. Det är hundar, hästar, lucia, tomtar musik och marschaller. Gatorna är kantade med förväntansfulla barn och vuxna. I år är det regn och rusk, men Per och Lily klädde sig i tomteluvor och glitter och var med. Lily är så glad, tycker det är roligt när de tågar iväg, såg en video som Götene Kommun sände från paraden. Nya tomteluvan som vi köpte till Lily tyckte hon var fånig, fick ett par bilder på henne under protest, sedan åkte den av. Hon föredrar sitt fina silverglitter som hon brukar ha i Tomteparaden. smiley smiley


Per var i helgen och hämtade hem en fin julgran ha i trädgården. Den doftade naturligtvis från vilda djur, skog och var jättekul och spännande. Inspekterades av Ida, Mary och Lily,blev klart godkänd. Nu lyser den upp trädgården. smiley

Vi har bakat jättegoda och fina lussekatter och fryst in. smiley