Tack min lilla goa familj, vilken mysig födelsedag. smiley
Uppvaktning med roliga paket tidigt på morgonen. Jag blir aldrig för gammal för att glädjas och vara nyfiken vad gäller paket. Jag älskar det, så himla roligt och spännande. Käraste maken vet ju min glädje över att lista ut och öppna paket, så han slår in lite roliga saker, men även några riktigt fina. smiley

I år var det tösernas paket som öppnades först, de markerade tydligt att “ta denna, den är från oss”. Ja, gulletöser, det var ett paket med prinskorvar som vi smaskade på där tidigt på morgonen.smiley Det blev flera fina presenter, den ena Trisslotten hade vi tur med, vann 90kr. En jättefin tröja i finaste merinoull hade Per köpt till mig den invigde jag direkt, så underbart varm och härlig. smileyPer bakade en god marängtårta, där det blev lite kamp om tuggorna, Lily, Mary och Ida vill ju ha smakbitar. Mary har gott bordsskick, ber vänligt att få, Ida sitter bredvid och vovvar lite “vill ha”, medan Lily- “glufsglufs” är på hugget ” ge hit snabbt”. Jösses, det gäller att rädda det som räddas kan. smileyDet var strålande solsken så vi åkte upp till Blomberg för att gå en lång härlig promenad. Jag är jätteglad, orkade med hela 3 km. Vi vandrade uppe på kleven norrifrån, passerade massor av spännande dofter, bland annat blodspår. Både Ida och Mary var oerhört energiska, hade nosen i backen hela tiden. Man hade skjutit ett djur, släpat det, var mycket tydligt. Vid Hastings kors, vilade vi lite, tog fina bilder. Solen började att gå ned över Kinneviken, färgade himlen orange. smileyHär finns flera fina bilder från vår vandring: http://photobyguca.skyelice.se

Det blev extra god mat; frasvåfflor med löjrom och ett glas champagne, fläskfilé med kiwitäcke till middag och goda tårtan till efterrätt. smiley

Det blev en minnesrik och glädjande dag, tack till mina kära goda vänner som kom ihåg min födelsedag, skickade fina mail, sms, ringde och gratulerade. Det värmde i hjärtat. smiley