November började med att jag fick ett lite annorlunda halsband, inte så ädelt och flott, men medaljongen i form av en bloddroppe kan rädda liv. Ser du någon bära det, en olycka händer, räcker med en mindre blödning, se till att snabbt skaffa hjälp. Personen behandlas med blodförtunnande medel. smiley
Jag var hos läkare och kontrollerade mitt blodtryck, äter sådan medicin sedan ett antal år. Ny EKG kontroll visade på obalans i hjärtat, hjärtflimmer. Ordinerades Eliquis, blodförtunnande, samt en remiss för ytterligare kontroller av hjärtat.

Inför Alla helgons dag besökte vi våra föräldrars gravar, lade på fina dekorationer.


Hemma tände vi ljus för våra nära och kära, såväl två som fyrbenta, som inte är med oss längre. Mindes dem med kärlek och värme.smiley
Vi åt god mat och myste ute på altanen, det blev en väldigt vacker kväll. smileysmiley