I mitten av september är det återigen fritt fram för hundar att besöka den fina sandstranden på Kållandsö. Om vi skulle kunna fråga våra tjejer Ida, Mary och Lily vart de helst vill åka på utflykt så är jag övertygad om att de skulle skrika i kör “våran sandstrand” smiley

De blir så lyckliga när de kommer ut till denna långa, breda härliga sandstrand, med långgrunt vatten som de svalkar sig i. Igår var det hårda vindar, mycket vågor, då blir det extra roligt.

Vid denna tid på året och mitt i veckan är oftast stranden helt folktom, man ser att några varit ute och ridit hästar. Fantastiskt ställe för hundarna att få rasa ut, springa så mycket de orkar i den mjuka sanden. Ida som faktiskt är 11 år, 3 månader, blir så glad, skuttar och hänger med sina båda döttrar. Härligt att se hennes livsglädje över stranden och vattnet. smiley

När vi slänger ut apporter, vattenleksaker, är Mary oftast snabbast ut för att hämta dem, Lily är minst lika snabb ut, men avvaktar, buffar på Mary som då direkt släpper apporten. En liten speciell lek de har. Mary ser så glad ut på alla bilder, så detta tycker hon är riktigt roligt att få vara apportör till sin älskade lillasyster. De har så jättekul tillsammans.


Men Lily är också jätteduktig på att ensam apportera, hämta in leksaker, då låter Mary det ske. Hon är en godhjärtad och omtänksam storasyster.
Jag älskar att vandra därute vid stranden med kameran fick mitt lystmäte, så många härliga bilder jag fick. Det var mycket bra ljus för fotografering. Hade med Nikon D810, med zoomgluggen 70-200mm/2,8 i ljusstyrka.

Här har jag samlat de som jag tycker är de bästa: http://photobyguca.skyelice.se

Vinden tilltog, låga regnmoln kom så vi tog vår fika vid bilen. Väl hemma var det tre mycket trötta, lyckliga töser som låg utslagna och sov som stockar. Det blir små sandhögar efter dem när pälsen torkar, smiley

Våra tre underbara badbrudar. smiley