Helgen 31 augusti – 2 september arrangerade Götene BK träningsläger i Håverud. Vi bodde vid Campingen som ligger intill Akvedukter, Dalslands Kanal.

På Lilys födelsedag, 31 augusti, var det festligheter. Man firade Dalslands Kanal 150 år. Kronprinsessan Viktoria kom paddlande kanot, tillsammans med Friluftsfrämjandet.

Våra prinsessor var med och välkomnade, därefter hade vi vår egen fest, där Lily bjöd ett gäng hundkompisar på tårta. Det var populärt, tårtan tog snabbt slut.smiley Lily gjorde rent, diskade brickan, mera, mera……… de andra ser lite avundsjuka ut. smiley
Hela lördagen tillbringade vi ute i skogen, det blev en helt underbar dag med strålande solsken och jätteglada och motiverade hundar som spårade. Lily, Mary och Ida var som vanligt duktiga i spåren. smiley

På söndagen åkte vi tillsammans med några flera till Melleruds Brukshundklubb för att träna lydnad. Det blev en kanonfin dag, varmt och härligt. Jag fotograferade Lily i de olika lydnadsmomenten i lägre klass.
Har samlat bilderna i galleriet. http://photobyguca.skyelice.se

Belöningslek med husse är populärt. Här leker hon med en gammal egentillverkad bollstrumpa som hon tycker är jätterolig. smiley