Idag firar vi Lily och hennes syskon som fyller 5 år. Lille Ruby föddes på kvällen den 30:e och hade mamma Idas mjölkbar helt för sig själv ända fram till tidigt på morgonen, då vi åkte in till veterinär. En stor valp hade fastnat och blockerade så det blev ett kejsarsnitt och fem stora fina mycket livliga valpar togs ut. Ida piggnade snabbt till, diade sina småttingar, även Ruby som var med till veterinären. smiley

Vi kände stor lycka och tacksamhet till Hilde, som var med oss som “valpmorska” hela kvällen och natten, samt vår underbara veterinär Tore som hjälpte oss under natten och morgonen.smiley

Nu blir det firande för Lily, vi började redan igår då hon fick en jätterolig present, en stor lång groda som hon blev så förtjust och stolt över. smiley


Idag reser vi på träningsläger till Håverud, i Dalsland, tillsammans med vänner från Götene Brukshundklubb. Husse har gjort en smarrig hundtårta till sin älskling, den skall Lily bjuda sina fyrbenta kompisar på när vi kommit fram till campingen. Det skall bli FEST, sedan spår och roliga aktiviteter hela helgen. smiley

GRATTIS underbara Lily, världens bästa familjemedlem och arbetskamrat. Lily är alltid glad och motiverad när hon tränar tillsammans med husse, är väldigt duktig.smiley


Mary och Ida älskar sin syster och dotter, det är mycket lek, race och bus under dagarna och man sitter med ett lyckligt leende och tittar på deras livsglädje. Hur skulle livet vara utan våra älskade hundar, de betyder allt för oss.smiley