Den intensiva värmeböljan vi hade efter vi kom hem, var knappast njutbar. Över + 30 C även inomhus när man skall försöka att sova är inte behagligt. Vi har ett svalt hus, men inser nu att vi skall investera i en AC-anläggning. Bästa stället var bilen med AC. Ida, Mary och Lily visste inte vart de skulle ta vägen, sökte skugga, rafsade och rev, försökte gräva sig ned till svalka vilket är ett naturligt beteende för djur. smiley

Vi var naturligtvis nere vid sjön och badade i det ljumma vattnet, det var kanonskönt så länge det varade. smiley

En varm, vacker kväll med solnedgång.smiley


På natten slog väderleken om, med skyfall, blixt och dunder. det höll det på i flera timmar innan det lugnade ned sig. smiley
I lördags tog Per med Lily till Götene BK för att träna tillsammans med vänner. Det var fem schäferhundar och en collie som alla var jätteduktiga, låg bland annat plats med skott från skjutbanan denna gång. De njöt av det fina vädret, men två mil mot Lidköping, Kinnekulle rasade åskan med skyfall och hagel. Jag hade tagit en tur till Kinnekulle tillsammans med Mary och Ida, skulle gå en promenad, stannade vid Utsikten och köpte glass till oss. Jösses, vilket oväder vi fick över oss.smiley