Jag har varit flitig fotograf under vår långa drömresa. Köpte ett nytt mycket bra objektiv, ett Tamron 24-70 mm, 2,8, Di VC USD G2. Det har suttit på för de flesta bilder jag tagit, är mycket nöjd med resultatet. Valbilderna är tagna med Nikkor-objektivet, 200 mm, 2,8. smiley

Nu hade jag uppåt 900 bilder att sortera, gallra, klippa, redigera. Under ett antal dagar, när vädret blev lite sämre, har jag ägnat tid framför datorn. Ett roligt jobb, man upplever allting på nytt. smiley

Nu är jag klar, 9 olika album, drygt 400 bilder, finns i galleriet.

Mot Norrland,
Ice Hotel Jukkasjärvi,
Norge mot Hinnöya
Valsafari Andernes
Andöya Andernes
Lofoten 1
Lofoten 2
Norge genom Sameland och fjäll
Dovrefjell, Gudbrandsdalen

Välkomna att titta och följa vår underbara resa genom Sverige, Norge, Lofoten, Vesterålen.

http://photobyguca.skyelice.se/#!home