Allt sedan vi kom hem från vår härliga resa norrut, det är en vecka nu, har vi haft värmebölja här hemma. Det blir allt varmare och torrare, det känns inte alls så behagligt varken för oss eller våra hundar.

Sverige brinner, jordbruken har bekymmer med sina grödor och framförallt sina betesdjur. Prognoserna säger att det skall fortsätta ett tag till med detta extremt varma och torra klimat.

Idag är det säkert årets varmaste dag här i Blomberg, det är fullt utmed stränderna och på klipporna med badsugna gäster. Vi fick besök av Chester och Britt och begav oss ned till vår absoluta favoritstrand, norrut där det oftast är tomt på folk. smiley Underbart att bada, leka på klipporna och i sanden för hundarna. Själva badade vi och njöt verkligen av det varma, härliga vattnet. Såååå himla skönt, men var lika varma när vi promenerat hem igen.

Det är tropiska nätter, lika varmt ute som inne, idag visar termometern, ute i skuggan 33,5 C, inomhus 30 C. Allra skönast är att sätta sig i bilen och ta en tur med AC:n på. smiley