I morse lämnade vi Andöya tidigt, campingen i Stave var vackert belägen, men vi hade en dag med dåligt väder, friska vindar, låga moln, lite duggregn och +10 C.

Resmålet var nu Lofoten, 20 mil till Solvaer. Det var uppehåll och något bättre sikt. Vi passerade ett antal tunnlar, den längsta var 8,5 km. Lite regn fick vi över oss vid vår rast någon mil före Solvaer. Vi stannade till i byn för att handla mat, sedan körde vi vidare.

Hade läst i en tidskrift och ringat in på kartan några rekommenderade bobilscampingar. Nu sken solen från en klarblå himmel, lite varmare och vi fann Lyngvaer Bobilscamp utmed vägen. WOW, helt enastående vacker plats där vi slog läger. smiley

Här fick vi en underbar kväll, åt god mat och njöt av solens värmande strålar fram till kockan21.00. Våra tre töser är enastående, finner sig väl tillrätta i precis allt som händer på vår resa. Det är trångt i husbilen, inte samma race i trädgården som hemma, men de får gå långa promenader och de blir jättetrötta av alla miljöombyten.smiley