Nu förbereder vi oss för en resa norrut med husbilen. Målet är Lofoten, sedan kör vi söderut i Norge. Vi börjar i Mariestad, där vi har tid hos veterinär för avmaskning av hundarna. Sedan har vi upp till fem dygn innan vi måste passera gränsen till Norge.


Vi tänker köra via Jukkasjärvi och besöka Ice Hotel, kul att se detta även om det är sommartid. De har guidade visningar. Sedan upp genom Abisko och passerar Riksgränsen. smiley

Det får ta den tid det tar, har inget annat att passa än att Per och Lily skall delta i Collie RM, lägre klass spår den 29 juli. Skönt att vara pensionär. smiley

Vi har en fantastisk fin grannsamverkan här i Blomberg, så det känns tryggt att resa bort. Inga tjuvar görs sig besvär. smiley

Det lär dock bli betydligt kallare för oss, inte som denna värme vi har nu. Igår var vi nere vid sjön och badade allesammans. Det var så varmt och gott i vattnet, säkert 25 grader, så även jag tog mig ett dopp, med kläderna på. Jag hade inte med mig badkläder och det fanns folk där så det var inte läge att nakenbada.smiley
Ida, Mary och Lily var alldeles tossiga, så kul att få bada och leka.