Till midsommar åker Per alltid till Truve och plockar potatis och jordgubbar. Det gjorde han även igår mellan störtskurarna. Det blev en hink av varje, men jordgubbar var det inte så gott om, de börjar redan ta slut. Men de var stora, fina och jättegoda. smiley

Ja, det blev mycket regn men idag började dagen lite bättre, dock ingen värme. Per bakade en jättegod jordgubbstårta, sedan körde vi upp till Blomberg och Kinnekulle för att promenera med töserna samt leta efter blommor till en Midsommarbukett. Det var inte så lätt, många har redan blommat över.
Tur vi har vår inglasade altan för lagom till vår lilla Midsommarfest kom regnet och det var dessutom vind och ganska kyligt. Jättegott med sill och nyskördad potatis, jordgubbar och tårta till kaffet. Ida, Mary och Lily var mycket förtjusta i jordgubbstårtan, sillen den fick vi ha för oss själva. smiley

I morgon den 23:e infaller den gamla Midsommaraftonen. Den skall vi fira också, min kära pappa föddes 1908 på denna afton för 110 år sedan. smiley