Vi har haft party i dagarna tre för vår älskade prinsessan Mary. I fredags åkte vi till Granngården där Lily köpte present till storasyster. smiley

Sedan körde vi till sandstranden i Svalnäs. Vid denna tid på året och inte helger är man oftast helt ensamma.
Nu var det fritt fram, vilken lycka att få springa på denna breda långa strand, ut i det långgrunda vattnet. En av leksakerna som var Marys present tog vi med, men den lade Lily beslag på själv.smiley
Mary fick leka med den en liten stund, storasyster är väldigt förtjust och snäll mot sin lillasyster. smileyDet var så underbart skönt, lugnt och stilla, solen värmde och hade vi haft fika med oss hade vi kunnat sitta en stund i solen och bara njuta. Men Ida, Mary och Lily var överlyckliga, sandiga och jättetrötta efter detta beachparty.
Härliga bilder : http://photobyguca.skyelice.se


Söndag den 15:e, Mary och syskonens födelsedag, gjorde husse en fin, läcker tårta. Som vanligt blev det en succé, husse kan verkligen göra smarriga hundtårtor, så goda att vi själva tog en bit.smiley


Mary fick också sin andra roliga leksak, som hon rusade runt med, skuttade och var så lycklig. Hon har stort föremålsintresse och gillar att ha dragkamp, nu fick Ida och Lily vara på altanen så Mary fick har riktigt kul med sin present. smiley


Ja, vilken underbar dag för födelsedagsbarnet med mamma och lillasyster. Vilket kalas.smiley