Påskhelgen har börjat med strålande solsken, men mycket kalla vindar samt minusgrader på natten. Isen är kvar ute i viken, dock är det öppet vatten lite längre ut på Vänern. Det är lurigt så vi vågar oss inte ut där, men såg idag ett par modiga skridskoåkare som gav sig ut på en tur.

Det kommer mycket fåglar, vi har hört tranor, korparna kraxar och många sjöfåglar håller till ute på isen och i vakarna.

Vi köpte lite blommor till våra krukor i trädgården, men vi får ha dem på altanen, där solen värmer upp och det är jätteskönt. Nu sitter vi på altanen och njuter, har vi ätit god Påskmat som ägg, sill, inlagd strömming, sillsallad, Janssons frestelse. smiley

Solen håller på att gå ned över Kinneviken, vid denna årstiden har vi denna vackra vy rakt framför oss.

I morgon är det Påskafton, då skall vi till klubben och träna, kanske det går att lägga något spårsmiley
GLAD PÅSK! smiley