Den här fina vita tigern såg jag i en affär i Götene och ville ha. smiley


Väl hemma placerade jag den i soffan och väntade med kameran på tösernas reaktion. De var framme direkt och kollade, nosade, Mary bet lite i tigertassen. Lily hoppade upp i soffan och var lite mer närgången. Tog tag i svansen och ville dra ned den på golvet, tänkte säkert släpa ut den i trädgården. De var så roliga, Ida lät dem hållas. De tittade på varandra och sa väl ungefär ” VAD ÄR nu detta för en filur, skall den bo hos oss” ?smiley


De flesta mjukisdjuren vi har här, stora som små, bärs runt, skall ut i trädgården och luftas, busas med. Ju större de är, desto roligare tycker Lily, hästarna Svarten och Dolly är stora och häftiga att leka med. Men för Lily finns inget kärare än kaninen Skutt, den är helig, den leker ingen med, den sköter Lily ömt om varje dag. Den är hennes bästa, älskade vän.smiley

Mary har sina egna favoriter, två långa ormar som hon kommer och visar oss flera gånger om dagen, biter i och de piper, jämrar sig något alldeles förskräckligt, då är hon så glad, tycker det är jätteroligt. smiley

Hur det går för vita fina Tiger när våren kommer återstår att se, tror säkert att den också skall ut och delta i flockens lekar.smiley