Snön har kommit till Kinnekulle och kläs nu i vinterskrud, åtminstone uppe på toppen av kullen. Nere vid Vänerns strand, här i Blomberg är det bara lite som delvis täcker marken.


Jag har investerat i en liten lätt och behändig kamera, Sony Alpha 6300 med ett bra objektiv 16-70, Zeiss. Efter ett antal utflykter, tester har jag kommit på de rätta inställningarna och är otroligt nöjd med resultatet. Det är skillnad på att bära runt denna lilla mot min stora Nikon D810 med tungt ljusstarkt objektiv. Bilderna jag tagit i olika ljusförhållanden, även actionbilder med serietagning, är helt klart väl godkända.


Utflykten till Juteviken var lycka för Ida, Mary och Lily. De älskar vatten och is, Mary tar alla tillfällen i akt att ta sig ett dopp, alla tre är mycket skickliga att parera på glatt underlag, de halkar på isen, trampar igenom ibland där det är grunt, men tycker bara är jättekul. smiley
Vi gjorde en utflykt upp till kullen och vandrade vid Trolmen, ända ned till vattnet, hamnen. Så vackert och fridfullt.
Bilder, alla fotograferade med lilla Sonykameran, från våra utflykter – Juteviken och Kinnekulle finns här: http://photobyguca.skyelice.se