Årets första vardag bjöd på strålande väder och reste tillsammans med Barbro och Ingmar till Svalnäs samt Hindens Rev. Vilken härlig dag vi fick. Först en tur på den långa stranden där hundarna rasade av sig. Jissa älskar att bada, hon blev alldeles salig över allt vatten. Lily och Mary är också förtjusta i vatten, så nog blev det lite bad. Det är väldigt långgrunt där, men nog fick de sitt lystmäte.smileyIda och Cross, båda 10 år, tog det liiiite lugnare, med betoning på lite!smiley

Bilder från utflykten: http://familygallery.skyelice.se

Därefter åkte vi vidare till Hindens Rev och vandrade en bit ut, där vi slog läger och åt våra goda mackor, bullar och drack kaffe. Gud, vad det smakade gott där i solskenet.smiley

Jag vände tillbaka med Ida och Mary, medan de andra gick vidare utåt revet. Barbro vände också med Cross, men Per, Ida, Ingmar och Jissa vandrade vidare, dock inte allra längst ut. Det får bli längre fram på året, då det inte är lika halt att gå på stenarna ut.

Barbro och jag besökte den lilla fina stranden som liggen väldigt undanskymd, har norrläge där solen vid denna tid inte kommer fram. Det var lite frost i marken, men så vackert.Vi hade en underbart fin dag tillsammans. smiley