Nobeldagen brukar vi äta lite gott och fira Per, som egentligen fyller den 11:e. I år hade vi en burgundisk gryta, långkok, med vin, riktigt fint mört nötkött. Ljuvligt gott. Till efterrätt färska hallon och vispgrädde. smiley

Pers födelsedag blev lugn och fridfull, köpte en stor smörgåstårta som vi delade på tillsammans med våra tre gottegrisar – Ida, Mary och Lily. Grattis älskade husse och make.smiley
På tisdag var vi i stan och tittade på Skaraborgs Flygflottilj, F 7, årliga julgransflygning. En mäktig och fantastisk upplevelse att se dessa 15 JAS Gripen-plan flyga på 400 meters höjd över stan, 500 km/h och med 5 meter mellan vingspetsarna i en julgransformation med blinkande ljus i skyn. Tog bilder, men svårt att återge, det skall upplevas.smiley
Idag har vi haft luciafirande här på morgonen. Lyssnade på skönsång i TV:n, åt nybakta lussebullar och colliepepparkakor. smiley