Helgen bjöd på fint milt vinterväder, strålande sol och supermåne. Naturligtvis var jag ute med kameran och fotograferade både måne och vår härliga decemberpromenad uppe vid Blomberg och Västerplana Storäng.

Det blev en rejäl runda och matte blev lite trött i uppförsbackarna, då hjälpte mina älskade töser till, drog mig upp, det tyckte de var väldigt roligt.smiley


Lions och Götene Kommun har varje år julmarknad och tomteparad på 1:a advent. Det är jättemysigt, massor av folk kantar gatorna för att se luciatåg, tomtar, hästar, hundar. Det är vackert med fackeltåg, musik. Vi har deltagit med våra hundar i alla år, första gången var det en ung Gordon, 1997, som gick tomteparad, iklädd tomteluva. Nu var det Lilys tur att delta, det gör hon med bravur. Tycker det är kul, glad och viftar på svansen när folk ropar hej, vinkar och vill ta bilder. smiley