Vi packade husbilen och styrde mot “Bästkusten”, Kungshamn och Smögen. Här har vi båda väldigt härliga minnen från vår barn-och ungdomstid. Per var tillsammans med sina föräldrar mycket på Smögen, jag har tältat med mina föräldrar på Johannesvik Camping, Kungshamn.

Sedan var även min fina, bästa barndomsväninna Marianne och jag där och tältade, då vi var i artonårsåldern. Underbara minnen, så mycket roligt. smiley Önskar “Majsan” vore i livet, så jag kunde berätta om vår resa. Tyvärr lämnade hon oss, familj och kära vänner den 6 december 2011.

Nu campade vi med husbilen här igen, för tredje gången och vi är lika förtjusta över att vandra på klipporna. Finns många fina leder med vidunderlig utsikt över havet.
Bilder från Kungshamn och Smögen: http://familygallery.skyelice.se


På campingen finns också en mycket bra och roliga hundrastgård, där Ida, Mary och Lily skuttade runt samt klättrade och letade godis på berghällen.


En av dagarna var det molnigt, lite lätt regn. Då gjorde vi en utflykt till Nordens Ark för att besöka parken. Här får inte hundar komma in, pga smittorisk, men töserna hade det bra i husbilen nu när det inte var så varmt. Det blev en jättefin och spännande rundtur på några timmar. Vi har varit här förut, läst mycket om Nordens Arks inriktning på utrotningshotade djur och stödjer dem genom medlemskap i Nordens Arks vänner.

http://nordensark.se/
Bilder på en del av de djur som vi såg: http://familygallery.skyelice.se


Ett besök på Smögen gjorde vi såklart, vandrade även där på klipporna, samt utmed Smögenbryggan och kollade alla butiker och stora flotta båtar. Köpte med oss fisk och skaldjur från “Göstas” som vi sedan mumsade på när vi kom tillbaka till campingen.
Husbilen har fungerat perfekt, vi trivs jättebra med den. Hopp in Lily, nu åker vi vidare.smiley


Nu är vi hemma igen, Per skall träna under veckan med Lily, snart är det tävlingsdags igen. Hennes löp är över.smiley