Tillsammans med goda vänner, Barbro och Ingemar, med Jissa och Cross, reste vi ned till Falkenberg Brukshundklubb, campade och hade några jättetrevliga dagar. Det blev en hel del hundträning, men även promenader samt shopping hos Engelsons, som har jättebra fritids- och hundkläder. smiley
Vi välkomnades av Kerstin och Hasse med Sapphire, som tog oss med till Skrea strand samt bjöd hem oss på jättegod mat och dryck. Tack så jättemycket.smiley

En av dagarna kom Britta och Jan med Tanja och Smilla och besökte oss på klubben, deltog i träningen ute på appellplanen. På kvällen hade vi feststämning med mycket hundprat, trots att vädret var lite kyligt men regnet höll sig borta tack och lov.

Jag tog en hel del bilder på träningen med Sapphire, Tanja, Lily – de är så jätteduktiga och fick nu extra hjälp av Barbro och Ingemar med tips och dirigering. Titta och njut av de duktiga ekipagen i “Tävlingsträning”.smiley
http://lilygallery.skyelice.se

Kerstin gick ut ett par spår till Lily, som hon sedan tog upp och spårade perfekt. Duktig tös. smiley
Glad och lycklig blev också Ida, som fick träna lite ute på appellplanen med sin husse. Det är över fem år sedan de var ute och tävlade, men Ida visade med energi och entusiasm att hon minsann kan , har inte glömt momenten och var så jätteduktig. smiley Flera bilder finns i bildgalleriet, länk ovan.