Sköna maj välkommen……..smiley
Det tog lite tid innan vi fick grönska och se vårblommorna. Ekarna har fortfarande inte slagit ut, inte heller asken, men körsbärs – och bigarråträden blommar för fullt och bina är aktiva.

Per och Lily tävlingsdebuterade i appellklass spår den 7 maj, Tidaholms BK, blev godkända. Missade ynka 10 poäng för att bli uppflyttade till lägre klass. Den 13 maj var det dags igen på Mariestad BK. Turen var inte med riktigt nu heller, fattades endast 7 poäng på specialen (spår, budföring) för att komma upp i nästa klass. smiley

Per är nöjd med sin tös, han har själv känt sig lite ovan, det är fem år sedan han tävlade, då med Ida. Nu har de kommit igång och fått lite tävlingsrutiner som är bra att ha framöver. Det är mycket stor skillnad att träna momenten för att sedan tävla, allt skall stämma den korta tid spåret och lydnaden går. smiley


Grattis ni är BÄST. Här firar vi med prinsesstårta.smiley


Till helgen blir det Collieläger på Tånga Hed, där Per och Lily skall vara med i gruppen tävlingslydnad. Ett trevligt gäng, där även syster Tanja och Britta skall delta. Mary och jag skall gå en kurs i Nose Work och Ida får vara support. Skall bli jättekul. smiley