På Långfredag fick vi besök av finaste Lemmy, fick rå om honom hela eftermiddagen då matte och husse var på släktkalas i närheten. Det var underbart att få träffa honom, så snäll, lugn och god. smiley Har utvecklats till en mycket vacker kille, bra kroppsbyggnad, härligt bakställ, vackert huvud och resning. Härligt att se honom springa med lätta fjädrande sten, som Mary – de har fantastiska rörelser. smiley

Jag passade på att ta många bilder på honom både här hemma och när vi gick ned till stranden. Mary var så glad, skulle visa sin kullbror alla sina smultronställen. Kom igen nu Lemmy, men han var så lydig och höll sig till kennelfar Per. för dagen en riktigt “korvgubbe”. smiley Han gillar inte att bada berättade matte, men nog lyckades Mary med husses hjälp att få Lemmy att ta ett litet dopp, kunde t.o.m sitta fint i vattnet. smiley


Här är alla bilder från dagen: http://idagallery.skyelice.se

Tack för besöket älskade Lemmy, det var så jättehärligt att få träffa dig och din matte och husse. smiley