I helgen som gick var vi i skogen vid Vristulven. Per skulle kolla sina spår som han har ansvar för och skall lägga till Götene BK:s elitspårtävling som är den 1-2 april. smiley


Vädret var härligt, solsken men ganska kraftiga vindar. Det är väldigt fina spårmarker här, mossa, lite kuperat. Medan Per gick ut sina spår, tog jag, Ida, Mary och Lily en lite promenad. Vi besökte den gamla Varggropen, som Domänverket inhägnat och kulturmärkt. Så gick det till förr i tiden, när man skulle jaga djur. Man grävde djupa fångstgropar och täckte över med granris, där djuren föll i.
När Per var klar tog vi en god fika i solgasset, fann lite lä. Därefter gick Per ut tre spår till töserna. De blev inte så långa och eftersom han glömt pinnar hemma fick det bli små leksaker/uppletsgrejor som fick bli apporter. Åh, det var roligt, full fart ut i spåren och hopp och skutt vid “apporterna”. Mycket motiverande för dem alla tre. De är så duktiga spårhundar, nu blev det extra roligt. smiley

Vi vallade också en uppletsruta, en korridor på 10 meter och 50 meter djup. Per lade ut två grejor, satte på Lily tjänstetecknet och skickade ut henne. Full fart längst ut, hämtade och levererade, ut igen. Hon var så glad och motiverad, jätteduktig. smileySuperduktig tjej.

Många flera bilder från vår dag i skogen finns här: http://lilygallery.skyelice.se