Under veckan som gick var det vår tur här i området att få besök av stora skogsmaskiner och skickliga killar som tog ned våra jättestora tallar, björkar som stod alldeles invid staketet och alldeles för nära huset. De mätte runt 15-20 meter och nästa kraftiga storm kunde mycket väl orsakat skador på huset. Nu blir det lite ljusare, vi slipper att kratta kottar, barr och löv. Mindre skräp taket och i stuprännorna. smiley


Vi fick också ännu lite mer av utsikt över Kinneviken utan att få nordanvindarna in mot altanen. Det kommer att bli jättefint efter att allt ris röjts undan och eldats upp. smiley


Ida, Mary och Lily var så härliga, tyckte detta var jättekul trots allt väsen av ljudet från maskinerna, sågarna och framförallt när dessa jätteträd dunsade i backen. Det skakade till i huset, lät som jordbävning och tavlorna trillade på sned. Coola tjejer. smiley


Ja även jag hade kul, det händer inte så mycket så här års, jag var ute med kameran och förevigade alltsammans. smiley

Här är alla bilderna: http://familygallery.skyelice.se