Förra veckan och hela helgen har varit i ett töcken av dimma och dis. Det grå vädret är något deppigt, men vi har försökt att hålla modet uppe trots allt. smiley I fredags började vi återigen vår träning på badhuset, efter ett program som vår kära sjukgymnast Birgitta gjort upp till oss. Efter att musklerna fått sitt, badade vi i den varma bassängen, + 34,5 C. Efteråt känns det så himla gott.

Ida, Mary och Lily väntade i bilen, nu var det deras tur att njuta av något roligt i dimman. Vi åkte ut mot Kållandsö, Hindens rev och Svalnäs. WOW, en bred lång sandstrand helt för oss själva och töserna var helt vansinnigt glada. De rusade, ja flög fram över den mjuka sanden. Helt underbar utflykt. Jag tog massor av bilder med nya objektivet, det blev så bra!
http://idagallery.skyelice.se

Efter att ha handlar mat inför helgen åkte vi hem och kunde unna oss lite gott, bland annat hembakta semlor, mysa och ha det skönt.