Årets sista dag blev mild, det var starka vindar, molnigt och framåt kväller kom det regn. Vi gjorde som så många gånger tidigare under åren. Packade ryggsäckar och tog med hundarna ut i skogen för att träna och ha roligt. Vi åkte till Vristulven där det finns fina spårmarker.
Ida, Mary och Lily fick var sina spår, ca 300 meter i omväxlande terräng. De var så motiverade och klarade av det galant.smiley


Vi promenerade i Vristulvens Naturreservat, grillade korv och hade mysigt tills det började skymma, då körde vi hemåt vid 16-tiden. Nu var det skönt att slå sig till ro i stugvärmen, hundarna var så trötta, de somnade ganska omgående. smiley

Per och jag började förbereda nyårsfirandet, duka lite fint, tillaga vår trerätters supé och göra det mysigt för oss hela familjen.

I år blev det först Champagne med frasvåfflor, Vänerlöjrom och en sås med creme fraice, lök, dill och lite kryddor. Sedan gjorde vi en jättegod Laxgratäng på färsk lax med tillbehör. Till efterrätt Schwarzvaldtårta med färska hallon. smiley


Vi hade gjort stubbar – tunnbröd med leverpastej, till hundarna samt tagit fram köttiga märgben som de fick njuta av. smiley


Kändes verkligen skönt, det var ovanligt lugnt från bomber och raketer här i Blomberg, men vi hörde och såg fyrverkerierna från Källby, Lidköping samt över Kållandsö. Jag var ute och tog lite bilder, våra grannar på andra gatan brukar sitta nere vid sjön, har tänt eldar vid tolvslaget. I bakgrunden syns Lidköpings fyrverkerier.


Här finns flera bilder från vårt firande: http://familygallery.skyelice.se

Nu ser vi fram emot ett nytt 2017 och hoppas det skall bli ett bra år, med framförallt god hälsa för er/oss alla såväl två som fyrbenta, samt framgångar för våra hundar. smiley