Tiden rusar iväg, veckan som gått har varit så
omväxlande. Några dagar var vädret superfint, fullmåne, klart och soligt. En magisk morgon då den stora månen lyste upp Kinneviken.

Luciafirandet blev stämningsfullt med tända ljus, vacker musik på morgon-TV,
hembakta lussebullar, colliepepparkakor samt vår fina lucia och stjärngosse. smileyEn solig härlig dag tog jag med Ida, Mary och Lily ut på upptäcktsfärd, där de fick förtroendet att vara lösa till deras stora lycka. En tur norrut där de älskar att springa som tokstollar, undersöka allt i vassen, bada i sjön. Hade lite tur att de inte stötte på rådjur och hjortar för då kan det bära iväg en bra bit upp och utefter bergsluttningen. Tack, älskade töser att ni inte gjorde matte orolig och arg, rymde, utan höll er i närheten. Glädje för oss alla.smiley

Flera bilder finns i : http://lilygallery.skyelice.se

I helgen bakade vi saftiga, jättegoda vörtbullar samt en mjuk pepparkaka. Tillagade en av våra favoriträtter till middag; burgundisk köttgryta samt en ny lax/räksoppa med saffran som smakade så himla gott. Den lär bli en favorit. smiley Efterrätten var lite rolig, skumtomtepannacotta. Mumsfillibabba smiley