Firade min födelsedag med en resa till Hooks Herrgård & Spa. Jättetrevligt med bra ställplats vid golfbanan för husbilen, kanonfina promenader med Ida, Mary och Lily.

Vi hade en helt underbar Spa-dag. Utomhuspoolerna, 38 C, en med massage, var suveräna i detta vackra väder med vidunderlig utsikt. Inomhus en lång simbassäng, flera bassänger, tre olika typer med bastu, fotbad för att nämna några aktiviteter. smiley

Efter Spa-dagen lite vila i husbilen med skumpa och Vänerlöjrom.

Avslutade dagen med en trerätters supergod middag med fina viner på Hooks Herrgård. smileyFransk kökschef som satt ihop den goda menyn. Mums, vilken förrätt och resterande var suveränt också. smileyDet blev en fantastisk fin födelsedag, tack älskade Per och mina fina töser Ida, Mary och Lily. smileysmiley

Många flera bilder från vår resa: http://familygallery.skyelice.se