Nu börjar hösten komma med mysiga kvällar till tända ljus och gasolvärmaren som värmer upp altanen.

Jag har alltid varit förtjust i att sticka, det är så avkopplande. Just nu håller jag på med en fin väst i bluemerle-garn från Lily. Har också vackert trefärgat garn från Ida och Mary, som jag skall göra något fint av. Gunilla Larsholt, Hallagården, har spunnit till mig. smiley
http://hallagarden.nu/

Finns numera forskning på att det är väldigt hälsosamt att sticka, det kan jag intyga från tiden då jag hade en väldigt tuff och stressig arbetsmiljö, med långa resor och sena kvällar.
Det har blivit många fina tröjor, mössor under årens lopp. Det första jag stickade var en fin nalle, då gick jag i 1:a klass. smiley

Här är några tröjor, mössor som jag fortfarande har kvar och använder. Sobeltröjan och västen är garn efter ull från Gordon och Josef. Mössorna, de lite mörkare, där är det garn efter ull från Alice.smiley